Teknoloji

Poco X6 ve X6 Pro için Poco’dan yeni ipucu geldi

redmi note 13 pro poco x6

Poco X6 ve X6 Pro’nun farklı veri tabanlarında boy göstermesi, akıllı telefonların tüm dünyada kullanıcılarla buluşmasının çok uzak olmadığının sinyalini vermişti. Poco cephesinden gelen yeni bir paylaşım, beklenen duyurunun yakında gelmesine yönelik beklentiyi kuvvetlendirecek türden.

Poco’nun Hindistan’daki tepe yöneticisi Himanshu Tandon, Noel kutlaması için X’te yaptığı paylaşımda oldukça bariz bir sinyal verdi. “Herkese mutlu Noeller! Noel Baba yakında bir hediyeyle gelecek” şeklinde bir mesaj veren Tandon’un paylaşımındaki görselde Noel Baba’nın kızağının ön tarafındaki X şekli de dikkat çekiyor. Bu paylaşım X6 ve X6 Pro’nun tanıtımının çok uzak olmadığını düşündürüyor.

Seride X6 ve X6 Pro dışında başka bir modelin bulunmasına şu an için pek fazla ihtimal verilmiyor. Daha önceki sızıntılara göre, X6’nın Redmi Note 13 Pro‘nun yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması muhtemel görünüyor. Bu da akıllı telefonda 1.5K çözünürlüklü 120 Hz 6.67 inç düz AMOLED ekranın bulunacağı anlamına geliyor.

Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama alanı da telefonda bulunması beklenen özellikler arasında yer alıyor. Kamera sisteminin ise 64 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensörden oluşacağı belirtiliyor.

Poco X6 Pro da Redmi K70E ile aynı olabilir

Poco X6 Pro’nun ise Redmi K70E’nin yeniden adlandırılmış versiyonu olması öngörülüyor. Bu da akıllı telefonun X6 ile benzer bir ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. MediaTek Dimensity 8300 Ultra işlemci, LPDDR5X RAM ve UFS 4.4 depolama da telefonun olası özellikleri arasında sayılıyor.

Poco X6 Pro’nun arkasında üçlü bir kamera kurulumunun bulunması bekleniyor. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve megapiksel makro kameranın eşlik edeceği belirtiliyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel kamera bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER