Manşetler

Poco X3 tanıtım etkinliğini canlı yayın ile takip edin

Poco X3 tanıtım etkinliğini canlı yayın ile takip edin

Xiaomi yeni Android telefonu Poco X3’ün tanıtımını gerçekleştiriyor. NFC özelliğiyle öne çıkan, hatta bu nedenle Poco X3 NFC olarak da anılan bu Android telefon tanıtım etkinliği canlı yayın ile bu sayfada yer alıyor.

Poco X3 tanıtım etkinliği canlı yayın bugün saat 15.00’te başlıyor. Etkinlik Xiaomi’nin Facebook, Twitter ve YouTube hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak:

Bu arada yukarıdaki canlı yayın penceresi üzerinden de bu telefonun küresel lansmanını online olarak takip edebilirsiniz.

Poco X3 NFC için beklenen özellikler

Poco X3 NFC sahip olduğu özelliklerle orta segmentin bir kademe üstü bir telefon olarak nitelendirilebilir. 6.67 inç ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip. IPS LCD ekran 120 Hz yenileme hızı ve HDR10+ gibi destekler de barındıracak.

Xiaomi, bu telefonda işlemci olarak Snapdragon 732G’yi tercih ediyor. 8 nm tabanlı bu işlemci geçtiğimiz günlerde tanıtılmış ve oyun performansının daha iyi olmasına odaklanan bazı optimizasyonlar da içeriyor. Telefonun 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleri ve 6 GB ile 8 GB RAM seçenekleri bulunacak. microSD kart yuvası da yer alacak. 5160 mAh ile ortalamanın üstünde bir pil kapasitesine sahip olacak gibi görünüyor. 33W şarj adaptörüyle hızlı şarj desteği de sunacak.

IPS LCD ekranlı her orta segment Android telefonda gördüğümüz gibi, X3 modelinde de kenardaki güç butonuna yerleştirilmiş parmak izi okuyucu bulunacak.

Arkada dört tane kamera olacak gibi görünüyor. 64 megapiksel kamera için f/1.8 diyafram açıklığı değeri veriliyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel çözünürlüklü makro lens ve derinlik sensörü arkadaki kamera grubunu tamamlıyor. Bu kamera sistemi 4K video kaydına da izin verecek. Önde de 1080p video kayıt yeteneğine sahip 20 megapiksel selfie kamerası bulunacak.

Yukarıda verdiğimiz özellikler henüz tahmin seviyesinde. Poco X3 NFC özellikleri ile ilgili detaylar telefon tanıtıldıktan hemen sonra Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER