Teknoloji

Poco X3 GT için bir sertifika daha geldi

poco x3 gt redmi note 11 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Poco, yeni telefonu için bir sertifika daha aldı. Bu sertifika, Poco X3 GT adını taşıyacak akıllı telefonun yakında resmiyet kazanmasının yaklaştığını gösteriyor.

91Mobiles sitesinin haberine göre, X3 GT tasarımı ve özellikleri itibarıyla Redmi Note 10 Pro 5G’nin uluslararası versiyonu olacak. Akıllı telefon, Malezya’nın sertifika kurulu SIRIM’den 21061110AG model numarasıyla onay aldı.

Poco X3 GT’de 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD ekranın bulunması bekleniyor. 120 Hz yenileme hızına sahip bu ekran, Gorilla Glass Victus ile korunacak. Parmak izi tarayıcısı kenara yerleştirilecek olan telefon, çift SIM desteğiyle gelecek. Kulaklık jakı ve microSD kart gibi özelliklerin Poco X3 GT’de bulunması beklenmiyor.

Poco X3 GT’nin kalbinde MediaTek Dimensity 1100 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi içinse 128 ve 256 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak. Akıllı telefonda 5G desteği de mevcut olacak.

Poco X3 GT’de ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlayacak. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera bulunacak. Poco X3 GT ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pilden alacak.

İLGİLİ HABERLER