Fırsatlar

12 GB RAM’li Poco M6 Pro, Amazon’da en düşük fiyatla satışta

poco m6 pro

Xiaomi’nin bu yılın başlarında satışa sunduğu orta segment Android telefonu Poco M6 Pro, uygun fiyata kağıt üstünde gayet iyi görünen özellikleri sunuyor. Amazon.com.tr, kısa bir süre için bu ürünü 12.499 TL gibi, en düşük fiyat olarak nitelendirebileceğimiz bir fiyattan satıyor.

Poco M6 Pro özellikleri

Poco M6 Pro, göze çarpan tasarımı ve güçlü performansıyla kullanıcıları etkileyebiliyor. Güçlü Gorilla Glass 5 ile kaplı cam ön yüzü ve sağlam plastik çerçeveye sahip olan bu cihaz, 179 gram ağırlığında ve sadece 8 mm kalınlığında bir yapı sunuyor. Ayrıca IP54 toz ve suya karşı dirençli olması, günlük yaşamın küçük aksiliklerine karşı cihazın dayanıklılığını artırıyor.

Poco M6 Pro, görsel deneyim konusunda da sizi büyülemeye hazır gibi görünüyor. 6.67 inçlik AMOLED ekran 120Hz tazeleme hızı sunarken, 1080×2400 piksel çözünürlüğüyle keskin görüntüler vaat ediyor. 1300 nitlere ulaşan parlaklık değeri ve yaklaşık yüzde 88.9 ekran-gövde oranı ile koruyucu Gorilla Glass 5, renklerin canlı ve etkileyici bir şekilde kullanıcıya sunulmasını sağlıyor ve sizi tam anlamıyla içine alan bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Performans bakımından da Poco M6 Pro, zarafet kadar güçlü bir cihaz. Mediatek Helio G99 Ultra yongasetiyle desteklenen ve Android 13 ile gelen (Android 14 ve HyperOS’a yükseltme planlanıyor) telefon, oyun oynama veya çoklu görevler arasında geçişte sorunsuz bir deneyim sağlıyor. 256GB depolama ve 8GB RAM, ve ayrıca 512GB depolama ile 12GB RAM olmak üzere iki farklı yapılandırmada sunulan Poco M6 Pro; UFS 2.2 sayesinde hızlı veri aktarım hızları sunuyor. Ayrıca, microSDXC kart yuvası genişletilebilir hafıza seçeneği sunuyor, fakat bu SIM kart yuvası ile ortak kullanılıyor.

Poco M6 Pro, arka kısımda sabit ve net çekimler vaat eden OIS özelliğine sahip 64 MP ana sensör, 8MP’lik bir ultrageniş kamera ve bir 2MP’lik makro lens barındıran genişletilmiş üçlü kamera kurulumuna sahip. 1080p videoları gyro-EIS ile sabit bir şekilde kaydedebilirsiniz. Ön tarafta bulunan 16MP’lik selfie kamerası ise hem detaylı portreler çekebileceğiniz hem de net video görüşmeleri yapabileceğiniz bir kalite sunuyor.⁠​‍‌⁠

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER