Teknoloji

Poco M4 5G’nin önemli özellikleri ortaya çıktı

poco m4 5g

Xiaomi Poco markası altında yeni ürünler sunmaya hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Bu yeni ürünlerden biri olması beklenen Poco M4 5G hakkındaki son sızıntı, pek çok detayı gözler önüne seriyor.

Sızan görsellere göre, akıllı telefon 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz ekranla gelecek. Bu ekranın dokunuş örnekleme hızı 240 Hz olacak. Akıllı telefonun kalbinde ise MediaTek’in Dimensity 700 işlemcisinin bulunacağı belirtiliyor.

Kamera tarafında ise ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceği görülüyor. M4 Pro 5G’deki ultra geniş açılı kameranın ise bu telefonda yerini 2 megapiksel derinlik sensörüne bırakacağı söyleniyor. Ön kamera çözünürlüğünün de 8 megapiksele ineceği belirtiliyor.

M4 5G IP52 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da üzerine su sıçramasının telefon için bir problem oluşturmayacağı anlamına geliyor. Tartıda 200 gram çeken M4 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil verecek.

poco m4 5gPoco M4 5G çok kısa süre içinde tanıtılmayacak gibi görünüyor. Poco F4 5G modelini bu hafta içinde gözler önüne çıkarmıştı. Markanın yeni bir tanıtım etkinliği için biraz daha beklemesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER