Teknoloji

Poco M serisine Helio G99 işlemcili yeni bir cihaz geliyor

poco m

Poco M serisine yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Helio G99 işlemcili bu telefonun işareti, Poco’nun Hindistan ofisi tarafından verildi. Twitter’da yapılan paylaşımda, “G99” yazılı bir görselin bulunması, telefonun Helio G99 işlemciyle geleceğini gösteriyor.

Poco henüz yeni telefonunun adını açıklamış değil. Ancak paylaşılan görsel telefona dair başka bir ipucu daha veriyor. Görsele dikkatli şekilde bakıldığında telefonun deri kaplı bir arka panele sahip olacağı fark ediliyor.

Telefon için verilen ipuçları şu an için bunlarla sınırlı. Henüz telefonun özellikleri ve çıkış tarihi konusunda somut bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak yakında şirketten yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Poco M serisinde M4 5G, M4 Pro 5G ve M4 Pro gibi etkileyici cihazlar bulunuyor. Yeni telefonun nereye konumlanacağını görmek içinse biraz daha beklemek gerekiyor. Paylaşılan görselde oyunlarda kullanılan türde bir sınıflandırma etiketinin olması ise cihazın odak noktasında oyun deneyiminin olabileceğini düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER