Teknoloji

Poco F6 ve F6 Pro’nun tasarımları tanıtımdan önce görüldü

poco f6

Poco F6 ve F6 Pro, 23 Mayıs’ta Dubai’de düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. F6 ve F6 Pro‘nun teknik özelliklerini henüz paylaşmayan şirket, akıllı telefonlarının tasarımlarını ise şimdiden sergiledi.

Poco F6’nın arkasında üç halka bulunuyor. Bu yuvarlakların ikisinde kamera yer alıyor. Üçüncü halkanın ise flaşa ait olduğu anlaşılıyor. Ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera da ana kameraya eşlik ediyor.

Sızıntılara göre, Poco F6’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci bulunuyor. 20 megapiksel ön kamera, 1220p çözünürlüklü ekran ve 90W şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

F6 Pro’nun arkasında ise dört halka bulunuyor. Bunların bir tanesinde flaş, üç tanesinde ise kamera yer alıyor. Ana kamera görevini optik görüntü sabitleme desteği de bulunan 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. F6 Pro’nun tasarımının Xiaomi’nin sadece Çin’de piyasaya sürdüğü Redmi K70 ile aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

Eğer iddialar doğruysa, F6 Pro Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 16 ön kamera da telefonda kullanıcıları karşılayacak. 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz ekranın 1440p çözünürlük sunduğu belirtiliyor. Ekranın parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yaptığı biliniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil veriyor.

Poco F6 ve F6 Pro hakkında yeni detaylar bekliyor

Poco F6 ve F6 Pro hakkında 23 Mayıs’taki tanıtım öncesinde yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER