Teknoloji

Poco F5 ve F5 Pro için resmi paylaşımlara başladı

poco f5 pro

Poco F5 ve F5 Pro, 9 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak tanıtım öncesinde bu iki telefonun özellikleri için şimdiden paylaşımlar geliyor. Bunların en yenisi, Poco F5 Pro modelinin ekranıyla ilgil.

Söz konusu paylaşıma göre, akıllı telefon WQHD+ çözünürlüklü düz bir ekranla gelecek. Bu ekrandaki yuvarlak delik, telefonun ön kamerasına da ev sahipliği yapacak. Poco tarafından ekran için yapılan paylaşım, telefonun başka özelliklerini görmeyi de mümkün kılıyor.

Akıllı telefonun sağ kenarında güç butonu ve ses kontrol tuşları yer alıyor. Alt kenarda ise USB-C girişine SIM kart yuvası, mikrofon ve hoparlör eşlik ediyor. Telefonun çerçevesinde anten şeritlerinin olmaması, kasanın metal olmadığı anlamına geliyor.

Paylaşımda F5 Pro’nun arka panelini görmek mümkün olmuyor. Ancak standart Poco F5 için yapılan paylaşımda telefonun arka paneli de gösteriliyor. Şirket bu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemcinin bulunacağı daha önce açıklanmıştı.

Poco F5 Pro Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek

Poco F5 Pro’nun Redmi K60’nın farklı şekilde isimlendirilmiş bir versiyonu olması bekleniyor. Bu da akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER