EğlenceFırsatlar

PlayStation Store ocak ayı indirimleri ile oyuncuları heyecanlandırıyor

playstation store

Sony’nin çok sevilen oyun konsolu PlayStation için oyun severlerin vazgeçilmez adresi PlayStation Store, ocak ayını ve yeni yılı özel bir dizi indirimle karşılıyor. Kullanıcıların heyecanla beklediği kampanya, en popüler ve gözde oyunları inanılmaz fiyatlara buluşturmayı vaat ediyor.

PlayStation Store’da dikkat çeken indirimli oyunlar

Yapılan indirimlerin en göze çarpanlarından biri EA SPORTS FC 24 oyunu. Normalde 1.425 TL’den satışa sunulan bu popüler futbol simülasyonu, yüzde 60’lık etkileyici bir indirimle sadece 570 TL’ye düşmüş durumda. Bunun yanı sıra, serinin fanatikleri için büyük bir önem taşıyan Assassin’s Creed Mirage, normal fiyatı 899 TL’den 629,30 TL’ye inerek oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Bir diğer merakla beklenen başlık olan God of War Ragnarök ise yüzde 38’lik bir indirimle oyuncuların karşısına çıkıyor. Başlangıç fiyatı 799 TL olan bu epik macera, kampanya dahilinde 495,38 TL gibi cazip bir fiyata düşüyor. Dying Light 2 Stay Human gibi kıyamet sonrası bir dünyada geçen zombi temasındaki oyun da indirimden nasibini alarak 469 TL yerine sadece 234,50 TL’ye mal oluyor.

PlayStation Store indirimlerinin öne çıkan diğer isimleri arasında, STAR WARS Jedi: Survivor %50, Cyberpunk 2077 %40, Red Dead Redemption 2 %67, Resident Evil 4 %57 indirim kazanıyor. Aynı zamanda Diablo 4, ELDEN RING, The Witcher 3: Wild Hunt, The Last of Us Part I, Dead Space ve Stray gibi oyunlar da indirimde büyük ilgi gören diğer başlıklar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER