EğlenceManşetler

PlayStation Plus Ağustos 2023 oyunları belli oldu: PGA Tour 2K23, Dreams ve Death’s Door

playstation plus ağustos 2023

PlayStation Plus Ağustos 2023 ayında üyelerine dikkate değer bir oyun seçkisi sunuyor. Bu ayın oyunları arasında PGA Tour 2K23, Dreams ve Death’s Door bulunuyor. Bu oyunlar, 1 Ağustos Salı gününden itibaren 4 Eylül Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine sunulacak.

PGA TOUR 2K23 ile golf yeteneklerinizi gösterin

PGA Tour 2K23, golf yeteneklerinizi PGA Tour’da sergileyebileceğiniz ve yeni rakiplerle yarışarak bir sonraki FedExCup Şampiyonu olabileceğiniz bir oyun. İlk kez, Tiger Woods dahil olmak üzere erkek ve kadın profesyoneller olarak çevrimiçi ve yerel oynayabilirsiniz. MyPLAYER’ınızı yeni Beceriler ve Archetypes ile geliştirin ve yeni lisanslı ekipman ve giysilerle yeşile tarzınızı getirin. Kendi çevrimiçi topluluklarınızı yöneterek turnuvalar ve sezonları yönetin veya Divot Derby ve Casual modunda arkadaşlarınıza karşı becerilerinizi test edin.

Dreams ile yaratıcılığınızı serbest bırakın

Dreams, LittleBigPlanet ve Tearaway’in ödüllü yaratıcıları Media Molecule’dan olağanüstü, sürekli genişleyen bir oyun evrenidir. Kendi oyununuzu yapmayı öğrenebileceğiniz ve dünyanın dört bir yanından topluluk tarafından yapılan oyunları keşfedebileceğiniz bu platform, stüdyonun Play, Create, Share prensibinin son evrimidir. Dreams, yaratıcılığınızı serbest bırakma fırsatı sunar. Yenilikçi, kullanımı kolay araçlarla fikirlerinizi hayata geçirin, ardından bunları küresel bir toplulukla paylaşın.

Death’s Door ile karanlık bir maceraya atılın

Death’s Door, fantastik bir dizi canavar ve yarı tanrıyı yenebilmek için yakın dövüş silahları, oklar ve büyüyü kullanarak, karanlık bir komedi hikayesini deneyimleyin. Karakter istatistiklerinizi özelleştirerek ve keşfettiğiniz yetenek ve yükseltmeleri ustalaştırarak bir avantaj elde edin. Tuhaf ve harika karakterlerle tanışacağınız bir yolculukta, sayısız sırrı olan ve bükülmüş sakinlerle dolu bir toprağı keşfedin.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER