Teknoloji

OnePlus CEO’su Pete Lau OnePlus 6 kullanmaya başladı

pete lauOnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 6 önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Ancak telefonu bir kullanıcının elinde gösteren fotoğraflar şimdiden ortaya çıktı. Söz konusu kullanıcı ise OnePlus CEO’su Pete Lau’dan başkası değil.

Hint aktör Amitabh Bachchan ile bir araya gelen Lau, Bachchan’ın Twitter hesabında yayınlanan fotoğraflarda OnePlus 6’nın beyaz renkli modeliyle görülüyor. Fotoğraflarda Lau’nın Bachchan’a da telefonun siyah renkli modelini hediye etmiş olması dikkat çekerken, ikilinin OnePlus 6’nın ön kamerasını test ettiği kare de ayrıca göze çarpıyor. Söz konusu fotoğrafların Bachchan’ın Twitter hesabından kaldırılmış olduğunu belirtmekte fayda var.

Paylaşılan fotoğraflar, OnePlus 6’nın tasarımı konusunda da somut bilgiler edinmeyi sağlıyor. Öncelikli olarak siyah renkli modelin mat kasası fotoğraflarda kolaylıkla fark ediliyor. Fotoğraflarda biraz daha yakınlaştırma yapıldığında ise OnePlus 6’nın arka panel tasarımını detaylı biçimde görmek mümkün oluyor. Görülenler daha önceki sızıntı ve dedikoduları doğruluyor.

Çift lensli arka kamera kurulumunun dikey olarak paneli orta üst kısmına yerleştirildiği ve kamera modülünün hafif çıkıntı yaptığı fotoğraflar sayesinde anlaşılıyor. Buna ek olarak, akıllara Galaxy S9’u getiren oval parmak izi tarayıcısı da hemen kamera kurulumunun altında görülüyor. OnePlus logosu ve çift tonlu LED flaş da fotoğraflarda fark edilse de, OnePlus’ın ipucunu verdiği kalp atış hızı sensörünü görmek mümkün olmuyor.

Pete Lau için OnePlus 6’yı kullanırken görüntülenmenin büyük bir problem olmadığını söylemek gerekiyor. Amitabh Bachchan ile kameraların önünde görüşmekten çekinmeyen Lau, OnePlus’ın amiral gemisi telefonlarına ilişkin bazı bilgileri tanıtımdan önce sosyal medya ve forumlar aracılığıyla vermesiyle de tanınıyor.

İLGİLİ HABERLER