Eğlence

Peridot: Pokemon Go’nun geliştiricisinden yeni oyun

peridot
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Niantic, popüler oyun serilerinin artırılmış gerçeklik oyunlarını yapmasıyla tanınıyor. Pokemon Go sayesinde ünlenen şirketin yeni oyunu ise tamamen orijinal bir içerik olacak. Peridot adını taşıyan oyunda oyuncular sanal hayvanlarını besleyecek ve onlarla ilgilenecek.

Binlerce yıldır uyuyan Peridot’ların (veya Dot’ların) hayatta kalması için oyuncuların yardımı gerekiyor. Oyuncular besledikleri hayvanlarına yetişkinliklerine kadar eşlik edecek. Bunun akıllara bir zamanlar oldukça popüler olan Tamagotchi isimli sanal bebekleri getirdiği söylenebilir. Dışarıda yürüyüş yaparken Dot’lar gizli hazineler keşfedebilecek. Oyuncular Dot’larının türlerini çeşitlendirebilecek ve diğer oyuncularla birlikte çalışabilecek.

Peridot’un hedef kitlesinde Harry Potter: Wizards Unite oyuncularından ziyade Pokemon Go ve Pikmin Bloom oyuncularının olduğu söylenebilir. Oyun, Niantic’in Ingress’ten sonraki ilk tamamen orijinal içeriği olacak.

Peridot ilk etapta sadece belli ülkelerde oynanabilecek. Buradan oyun için kayıt yaptıranlar, oyun kendi bölgelerinde yayınlandığında haberdar edilecek.

İLGİLİ HABERLER