Teknoloji

Pebble Android uygulaması 2.0 versiyonuyla saat uygulamaları kataloguna kavuştu

Pebble Android uygulamasının 2.0 numaralı yeni versiyonunu yayınladı. Güncellemenin en büyük yeniliği Pebble saatine özel uygulama mağazasını Android cihaz kullanıcılarına sunması oldu. Böylelikle kullanıcılar Pebble saatleri için uygulama bulma ve yükleme şansına erişti.

pebble-2-0-android-090314

Saat uygulamaları klasörü içinde Yelp, Foursquare, eBay, Runtastic Pro, Plex gibi tanıdık isimler bulunuyor. Ayrıca klasör içinde sahip olunması tavsiye edilen önemli uygulamalar için kategoriler de gösteriliyor. Tüm bunları tek bir tıklamayla indirmek mümkün oluyor. Eğer “Ekle” seçeneğini tercih ederseniz, uygulama yeni bir uygulama çekmecesi içine atılıyor.

Watchapp çekmecesi olarak adlandırılan yeni bölüm Pebble’daki favori uygulamalarınızın kaydını tutma ve bunları düzenleme fırsatı veriyor. Uygulamaları saate yüklemek için My Pebble sayfasını açmak ve daha sonra istenen uygulamaya dokunup “Yükle”yi seçmek gerekiyor.

Pebble 2.0 Android uygulaması geçen ay çıkan Pebble 2.0 iPhone uygulamasından kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Aslında iPhone uygulaması yayınlandıktan hemen sonra Android versiyonu da beta olarak yayınlanmıştı, ancak doğaldır ki, o uygulamaların çeşitli hatalar içermesi söz konusuydu. Pebble, yayınladığı 11 farklı beta sürümünün ardından 2.0 Android uygulamasına nihayet resmiyet kazandırmış oldu.

Son olarak Pebble 2.0 Android uygulaması Pebble üzerinde depolanan çeşitli bildirimleri de gösteriyor. Ayrıca tamamen yenilenmiş ve geliştirilmiş kullanıcı arayüzüyle dikkat çekiyor. Tüm bu değişiklikleri aşağıdaki Google Play uygulama mağazası üzerinden dağıtılan güncellenmiş uygulamayı indirerek erişebilirsiniz.

İlgili >>Google Play Store (Pebble 2.0 Android)

İLGİLİ HABERLER