Teknoloji

Pebble akıllı saatin sınırlı sayıda yeni renkleri çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Pebble akıllı saat başlangıçta siyah, gri, kırmızı, beyaz ve turuncu renk seçenekleriyle, bundan bir yıldan biraz daha uzun zaman önce satışa sunulmuştu. Pebble şimdi bu renk seçeneklerine yenisine ekleyerek daha fazla renk arayanlara hitap ediyor.

Pebble akıllı saatin Fresh Green (yeşil), Hot Pink (pembe) ve Fly Blue (mavi) gibi özel renklere sahip çeşitleri daha öncekilerle aynı özellikleri taşıyor ve yine 150 dolarlık yurt dışı satış etiketleri barındırıyor. Daha canlı renkler bu saatlerin şimdi modaya daha uygun olduğu anlamına geliyor. Kısıtlı sayıda üretilen bu renkler sadece Pebble’ın web sitesinde yer alan mağaza üzerinden satılıyor.

Yeni renk seçeneklerine ek olarak Pebble The Weather Channel tarafından geliştirilen yeni bir uygulamanın ve üstünde 8-bit LeVar Burton’ın yer aldığı ve çok yakında çıkacak Reading Rainbow saat yüzünün duyurusunu da gerçekleştirdi. The Weather Channel uygulaması Pebble App Store’da yer almaya başlarken Reading Rainbow saat yüzü de bu yılın sonlarına doğru dağıtıma çıkacak.

İLGİLİ HABERLER