EğlenceTeknoloji

PC Gaming Show E3 2021 etkinliğinin öne çıkan oyunları – Video

pc gaming show e3 2021
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

E3 2021’in ikinci gününde, Xbox ve Bethesda’nın ortak konferansı gündemde epey yer tuttu. Hemen ardından Square Enix’in gösterisi geldi. Ancak PC Gaming Show’un etkinliğinde de çok fazla oyun duyurusu yapıldı. 90 dakikalık bu yayının tamamını takip etmek için fırsatı olmayanlar için, Steam’de istek listesine eklemek isteyeceğiniz ilgi çekici ve yakında çıkacak oyunlardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Rawmen

Bu oyun Splatoon ile aynı temelleri paylaşıyor, ancak yemek dolu bir oyun. Rawmen de bir üçüncü şahıs arena nişancı oyunu, ancak burada silahlar yerine iki ila sekiz oyuncuya karşı yiyecekle savaşırsınız. Rakiplerinize çorba fırlatın, et suyuna atlayıp eve yuvarlayarak insan köftesi olun ya da çörek bombalarıyla kendinizi havaya fırlatın.

They Always Run

Bu uzay temalı Western 2D aksiyon oyununda galakside tehlikeli ödüller avlayan üç kollu bir mutant olarak oynuyorsunuz. Görsellerden, animasyondan, müzikten; her seviyede yolunuzu keserken sadece stil ve bol miktarda ultra şiddet ile damlıyor.

Far: Changing Tides

Far: Lone Sails, kıyamet sonrası bir ortamda kendinizden ve benzersiz bir hurdalık parçasından başka bir şey olmadan yolculuk planlarken, minimal, yalnız ama güçlü bir şekilde derin düşüncelerle dolu bir deneyimdi. Devam niteliğindeki Far: Changing Tides ise hoş bir sürpriz oldu. Oyun daha da güzel görünüyor ve bu sefer, seyahatleriniz sırasında gemi parçalarını kurtararak makinenizi ilerletmeye çalışırken, su basmış bir dünyada bir gemiyi yönetiyorsunuz.

Next Space Rebels

Bir anlatıya sahip uzay roketi yapma simülasyonu olan Next Space Rebels, gerçekten fırlatılabilen bir roket motorunu bir araya getirmeye çalışırken, bir Kendin Yap amatörünün Kerbal Space Program hissine sahiptir. Bununla birlikte, bu simülasyona bağlı olan, hayali hacker grubu Next Space Rebels‘ın küresel toplumu roketleri kendileri inşa etmeye ve fırlatmaya ve “evreni demokratikleştirmeye” teşvik etmesiyle, FMV ara sahneleri aracılığıyla aktarılan bir hikayedir.

Soulstice

Bu isim utanmaz bir Souls klonu anlamına gelebilir, ancak İtalyan geliştirici Reply Game Studios, Devil May Cry gibi Japon karakter aksiyon oyunlarının yanı sıra 80’lerin başındaki animeden de ilham alıyor. Aynı anda Briar ve Lute adında, biri insanüstü güce sahip, diğeri mistik güçlere sahip bir hayalet olan iki kız kardeşi kontrol ettiğiniz için başka bir etki PlatinumGames’in Astral Chain oyunu olabilir.

Lemnis Gate

Bu sıra tabanlı, zaman döngülü birinci şahıs nişancı oyunu, sadece 25 saniye süren bir tur oynayarak, takım üyelerinizin her birinin kontrolünü teker teker ele geçirmenizi sağlar. Bu oyun ilk olarak geçen yıl duyurulmuştu, ancak en son fragman Lemnis Gate‘in 3 Ağustos’ta PC’nin yanı sıra PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One’a geleceğini doğruladığı için piyasaya sürülmesi yakın görünüyor. Temmuz ayında bir açık beta da geliyor, böylece oyuncular bu zamanı büken oyunun nasıl çalıştığını anlayabilirler.

İLGİLİ HABERLER