Teknoloji

Panasonic Toughbook serisine Android tablet katıldı

Panasonic’in Toughbook serisi sağlam dış kaplamalı ve kurumsal seviyede güvenlik özellikleri barındıran modelleriyle tanınıyor. Şirket bu seriye bir de Android tableti ekledi. Belki bu tablet dünyanın ilk sağlam tablet cihazı olma özelliğini taşıyor. Panasonic bu tabletin aralarında kritik görevlerdeki devlet personelinin, mobil şekilde çalışan saha güçlerinin, güvenlik konusunda hassas BT yöneticilerinin de bulunduğu geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edileceğine inanıyor.

Her ne kadar en sağlam olsa da, Toughbook tabletin en ince veya en çekici tasarımlı tablet olduğunu söylemek zor. Yine de bu sağlam tablet, askeri birlikler veya şantiye alanları gibi zorlu dış ortamlarda rahatlıkla ve güvenli şekilde kullanılacak şekilde tasarlanmış. 10.1 inç XGA (1024 x 768) dokunmatik ekranlı bu tablet mat yapısı sayesinde gün ışığında bile rahatlıkla görüntüleniyor.

Aktif stylus, GPS, opsiyonel 3G/4G bağlantısı gibi özellliklere sahip olan bu tabletin diğer özellikleri tam anlamıyla açıklanmış değil. Ayrıca Android’in hangi versiyonuyla çalışacağı da tam olarak belli değil, ancak ekran görüntülerine bakılırsa Honeycomb ile çalışmadığı kesin. Panasonic Toughbook Android tabletin yılın dördüncü çeyreğinde çıkması bekleniyor.

İlgili – Unwired View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER