Teknoloji

Panasonic en rahat taşınabilir mobil Toughbook cihazlarını tanıttı

Panasonic Toughbook FZ T1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
Panasonic Toughbook FZ T1
Panasonic Toughbook FZ T1

Panasonic şimdiye kadarki en çekici ve ince Toughbook cihazlarını tanıttı. Görünüşe göre, bu cihazlar sağlam teknoloji ürünleri pazarında epey ses getirecek.

Yeni Panasonic Toughbook FZ-T1 mobil cihaz ve FZ-L1 tablet, şık tasarımlarıyla en zor koşullarda çalışanlara bile, kullanmaktan zevk alacakları seçenekleri sunuyor.

Toughbook FZ-T1 modeli, kullanıcıların günlük akıllı telefonlarındaki kullanıcı deneyimini bulabilecekleri bir arayüzü yansıtıyor. 5 inç ekranlı cihazda Android 8.1 Oreo yüklü olarak sunuluyor.

Cihazda dahili barkod tarayıcısı bulunuyor. Bu da depo, lojistik veya ulaşım gibi sektörlerde ya da alanlarda çalışanların işlerini kolaylaştıracaktır. Ayrıca pilleri kolay ve hızlı biçimde değiştirme imkanıyla bu cihaz bir tam iş gününü rahatlıkla çıkarabiliyor. FZ-T1 IP6668 derecesiyle toz, su, sıcaklık gibi etkenlere karşı koyabiliyor.

Panasonic Toughbook FZ L1
Panasonic Toughbook FZ L1

Toughbook FZ-L1 tablet ise elde tutulabiliyor veya aracın içine monte edilebiliyor. 7 inç ekran barındıran bu cihaz da Android 8.1 Oreo ile yüklü olarak geliyor. İçinde dört çekirdekli Snapdragon CPU barındırıyor. Cihaz 1.5 metre yükseklikten düşmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip. Entegre barkod tarayıcısı, Wi-Fi ve nano-SIM kart desteği seçenekleri de mevcut durumda.

Her iki cihaz da 1499 dolarlık tavsiye edilen yurt dışı satış fiyatlarıyla sunuluyor. Panasonic’in pazarlama ve ürün yönetiminde sorumlu başkan yardımcısı Brian Rowley, bu yeni ürünlerin güvenilir, kolay kullanımlı; barkod tarama, uzun ömürlü pil, yüksek hızlı bağlantı gibi özellikleri sunarak rekabet avantajı oluşturduğunu, aynı zamanda daha akıllı ve hızlı iş ortamları sağladığını kaydetti.

İLGİLİ HABERLER