Eğlence

Overwatch 2 PvP beta sürümünün çıkış tarihi belli oldu

blizzard overwatch 2 pvp

Blizzard Entertainment, PC için Overwatch 2 PvP beta sürümünün çıkış tarihini açıkladı. Beta sürümü 26 Nisan’da oyuncularla buluşacak. Blizzard daha önce oyunun 5’e 5 PvP modunun beta sürümünün nisan ayının sonlarında yayınlanacağını duyurmuştu.

5’e 5 savaşların yanı sıra Overwatch PvP’de 6’ya 6 seçeneği de mevcut. Beta sürümünde oyuncuların karşısına dört yeni harita çıkacak. Yeni Push modu ve yenilenen kahramanlar da paketin getirecekleri arasında bulunuyor.

Hatta bu kahramanlardan biri için özellik iyileştirmesinden veya görsel makyajdan daha fazlası söz konusu. Blizzard bir süre önce Doomfist’in tank olarak göründüğü bir ekran görüntüsü paylaşmıştı. Bu görsel daha sonra silinse de, şirket Doomfist’i tanka dönüşebileceğini doğruladı.

Blizzard Doomfest için rol değişikliğini geçtiğimiz yıldan bu yana test ediyor. Konuyla ilgili ilk açıklamayı oyunun baş kahraman tasarımcısı Geoff Goodman, Reddit hesabı aracılığıyla yapmıştı. Goodman, karakter kitinin kalabalık kontrol efektleri ve mobilite seçenekleriyle dolu olacağını belirtmiş ve bunun da Doomfist’in Overwatch 2’de hasara yol açabilen bir kahraman olarak ayarlanmasını ve dengelenmesini zorlaştıracağını dile getirmişti.

Doomfist, tanka dönüştüğünde de özelliklerinden bazılarını koruyabilecek ve ekstra savunma puanı kazanacak. Overwatch 2’de takımlar sadece tek bir tanka sahip olabilecek. Dolayısıyla oyuncuların tercihleri zaferde büyük bir rol oynayacak.

Overwatch 2 PvP beta sürümü için oyunun internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER