EğlenceManşetler

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı vizyona girdikten sadece iki hafta sonra Netflix’te

netflix organize işler 2: sazan sarmalı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yılmaz Erdoğan’ın çok konuşulan filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, 1 Şubat’ta sinemalarda gösterime girmişti. Vizyona girişinin öncesinde de, sinema salonlarıyla ilgili tartışmaların da etkisiyle epey konuşulan film, sadece iki hafta sonra Netflix’e geldi.

Netflix’in konuyla ilgili olarak gönderdiği basın açıklamasında; “Türkiye dahil, ABD’den İngiltere’ye, Kanada’dan Danimarka’ya, 190’dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul’un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek.” deniliyor.

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı?nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor.

Netflix’te izlenebilen başlıca Türk filmleri

Şubat ayında Netflix’te Türk filmleri açısından dikkate değer yapımlar var. İşte onlardan bazıları aşağıda listeleniyor:

  • Kaybedenler Kulübü: Fazla söz gerek yok. Nejat İşler ve Yiğit Özşener’li film, 10 Şubat itibariyle Netflix’te.
  • Ayla: Türkiye’nin Oscar aday adayıydı ve çok ses getirdi. Film izleyenleri Kore Savaşı yıllarına götürüyor.
  • Aile Arasında: Kadrosunda Gülse Birsel, Engin Günaydın, Demet Evgar gibi isimler olduğu film özellikle 2017’nin sonları ve 2018’in başlarında epey konuşulmuştu.
  • Yol Arkadaşım. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak birlikte yollara düşerse ne olur? 2018’in sonbaharında ikincisi vizyonda olan filmin ilki Netflix’te mevcut.
  • Veda: Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı film, Mustafa Kemal?in hayatına ışık tutuyor. 22 Şubat’ta Netflix’te gösterime girecek.
  • İstanbul Kırmızısı: Ferzan Özpetek’in imzasını taşıyan filmin kadrosunda Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Zerrin Tekindor, Nejat İşler bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER