Teknoloji

Oppo Watch Free isimli bir akıllı saat çıkarabilir

Oppo için gündemin ilk sırasında bu hafta içinde tanıtılacak Reno 6 serisi var. Ancak şirketin önümüzdeki dönemde çıkaracağı başka ürünler için de bazı bilgiler şimdiden etrafta dolaşmaya başladı. LetsGoDigital sitesinin haberine göre, şirket Oppo Watch Free markasının ticari hakları için Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne başvuruda bulundu.

Başvurda söz konusu ürün “giyilebilir aktivite takipçisi”, “kol saati” ve “spor amaçlı kullanıma yönelik saat” olarak sınıflandırılıyor. İsme bakıldığında Oppo Watch Free’nin geçtiğimiz yılın mart ayında duyurulan Wear OS işletim sistemli Oppo Watch’un farklı bir versiyonu olduğu anlaşılıyor.

Oppo Watch Free’yle ilgili bilinenler ise oldukça sınırlı. Bu saatin Oppo Watch’un farklı bir versiyonu olduğuna dair tahminde bulunmak pek zor değil. Oppo’nun 41 ve 46 mm. boyut seçenekleri olan Oppo Watch için daha küçük bir alternatif sunması ihtimaller arasında değerlendirilebilir.

oppo watch freeOppo Watch Free hakkında önümüzdeki dönemde daha fazla haber duymak sürpriz olmayacaktır. Google ve Samsung’un Wear OS’in yeni bir versiyonu için iş birliğine gitmesi, önümüzdeki dönemde akıllı saat pazarının hareketleneceğine dair bir işaret olarak değerlendirilebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER