Manşetler

Oppo Reno serisinin Avrupa fiyatları belli oldu

oppo reno
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo bugün İsviçre’nin Zürih şehrinde düzenlediği 5G odaklı etkinlikte bazı önemli duyurular gerçekleştirdi. Bunların arasında geçen hafta Çin’de duyurulan Oppo Reno serisinin Avrupa’da resmi olarak tanıtılması da bulunuyordu. Kullanıcılar Reno’nun standart versiyonunun yanı sıra 10x Zoom Edition çeşidini veya 5G modelini satın alabilecekler.

Oppo, Avrupa’da Swisscom ve EE gibi mobil operatörlerle iş birliği yapıyor. Oppo Reno’nun standart versiyonunun Avrupa fiyatı 500 avro olarak belirlendi ve bu model mayıs ayında satışta olacak. Oppo Reno 5G için 900 avro, Oppo Reno 10x Zoom Edition için de 800 avro fiyat etiketi belirlendi.

Reno’nun standart versiyonunda 6.4 inç, 1080p AMOLED ekran, Snapdragon 710 işelmci, 48 megapiksel ve megapiksel çözünürlüklü iki arka kamera, 4K video kaydı, açılabilir 16 megapiksel ön kamera, 3765 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Oppo Reno 10x Zoom Edition ise Snapdragon 855 işlemci; 48 megapiksel standart, 13 megapiksel periskoplu telefoto ve 8 megapiksel geniş açılı lensten oluşan üçlü arka kamera sistemi barındırıyor. Oppo Reno 5G, 10x Zoom Edition ile aynı arka kamera sistemini ve işlemciyi paylaşırken, 6.6 inç ile biraz daha büyük ekran barındırıyor.

Öte yandan Avrupa lansmanı etkinliği sırasında Oppo; 5G Cloud Gaming, çok oyunculu AR / VR oyun, yüksek hız / düşük gecikmeli indirme ve yükleme gösterimi dahil olmak üzere Reno akıllı telefonlarındaki diğer 5G uygulama senaryolarını da sergiledi. Reno serisi, Oppo’nun küresel garanti hizmeti kapsamında olacak.

İLGİLİ HABERLER