Teknoloji

Oppo Reno Ace ile sunulacak özellikler netleşiyor

oppo reno ace

Oppo, Reno Ace isimli yeni telefonunu yakında gözler önüne çıkaracağını bir süre önce açıklamıştı. Şirket, ilk olarak bu telefonda 90Hz yenileme oranına sahip bir ekranın bulunacağını ilan etmişti. Çinli üretici, Reno Ace’in dikkat çekici özelliklerini resmi duyuru öncesinde paylaşmaya devam edecek gibi görünüyor.

Oppo adına bu paylaşımların büyük kısmını şirketin başkan yardımcısı Brian Shen yapıyor. Shen, Weibo hesabında son olarak Reno Ace ile birlikte sunulacak olan yeni nesil SuperVOCC hızlı şarj özelliği hakkında bilgi verdi.

Brian Shen detaylara fazla derin şekilde girmese de, yeni nesil SuperVOCC ile 65W şarj imkânının sunulacağını ifade etti. Mevcut SuperVOCC teknolojisinde maksimum şarj kapasitesi 50W seviyesinde.

Oppo Reno Ace için üretim süreci yakında başlayacak

Reno Ace’in üretimine önümüzdeki ay itibarıyla başlanması planlanıyor. Telefonun resmi tanıtımının ve piyasaya çıkışının da ekim ayı içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Kesin tanıtım tarihi ise şu an için açıklanmış değil.

Oppo Reno Ace, daha önce açıklandığı üzere 90Hz yenilenme oranlı bir ekrana sahip olacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pili verecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER