Teknoloji

Oppo Reno Ace 2 sızıntısı fiyat artışına işaret ediyor

oppo reno ace 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno Ace 2, önümüzdeki haftanın ilk gününde resmiyet kazanacak. Ancak akıllı telefonun kullanıcılarına ne gibi özellikler sunacağı şimdiden, büyük ölçüde, biliniyor. Reno Ace 2’ye dair bilinenler arasına iki yeni unsur daha eklendi. Akıllı telefonun pilinin ne kadar dayanıklı olduğu ve satış fiyatı ortaya çıktı.

Öncelikle pil dayanıklılık testiyle başlayalım. Ekran parlaklık seviyesi yüzde 50 iken ve telefonun varsayılan ayarlarıyla gerçekleştirilen bu test iki aşamadan oluşuyor. İlk aşamada Reno Ace 2’nin oyun dayanıklılığı ölçülürken, ikinci aşamada video oynatma performansına odaklanılıyor.

Telefon, oyun testinde 7 saat 47 dakika boyunca etkileyici bir süre boyunca açık kalmayı başarıyor. Video oynatma testi ise 12 saat 19 dakikalık bir ekran süresiyle tamamlanıyor. Reno Ace 2’nin 4000 mAh kapasiteli bir pil taşıması ve bu pilin 65W kablolu, 40W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Reno Ace 2’nin fiyatıyla ilgili sızıntıyı ise ünlü duyumcu Ice Universe paylaştı. Bu da, sızıntıdaki bilgilerin doğru olması ihtimalini artırıyor. Söz konusu paylaşıma göre; Reno Ace 2, Çin’de 4399 yuandan (4173 TL) başlayan fiyatlarla satılacak. Bu fiyat karşılığında kullanıcıların telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı taşıyan baz versiyonuna sahip olacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Oppo Reno Ace, Çin’de 2999 ila 3799 yuan arasında değişen fiyatlarla satılmıştı. Dolayısıyla Oppo Reno Ace 2 için ciddi bir fiyat artışına gidildiği anlaşılıyor. Telefonun performansının bu fiyat artışını makul kılıp kılmayacağını görmek içinse beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER