Teknoloji

Oppo Reno 8 için yeni sızıntı: 120 Hz ekran, 50 MP kamera

oppo reno 8

Oppo Reno 8 serisinin üyelerinin tasarımıyla ilgili ilk sızıntılar bir süre önce ortaya çıkmıştı. Bu görseller, kamera çıkıntısının yeni görünümünü gözler önüne sermişti. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan ve beklenen tasarımı gösteren görseller, cihazın “OnePlus 10 Pro’nun düz ekranlısı” olarak tanımlanabileceğini işaret ediyor.

Digital Chat Station paylaştığı görsellerin yanı sıra Reno 8’in olası özellikleri konusunda da bilgi verdi. 6.55 inç büyüklüğündeki ekran, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Bu ekranın yenileme hızının 120 Hz olması da öngörüler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstlenecek. Bu sensör Reno 7 Pro’da da kullanılmıştı. Reno 7 Pro’nun kalbinde MediaTek Dimensity 1200 işlemciye yer veren şirketin Reno 8’de hangi işlemciyi tercih edeceği şu an için bilinmiyor.

Oppo Reno 8 hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Reno 6 serisinin mayıs ayında tanıtılmış olması, Reno 8 serisinde de benzer bir durumun olabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER