Teknoloji

Oppo Reno 7 sızıntısı hem özellikleri hem de fiyatı gösteriyor

oppo reno 7

Oppo Reno 6 ailesinin üyeleri Avrupa’da kısa süre önce satışa sunulmuştu. Bu nedenle Reno 7 serisi için hâlâ uzun bir süre beklemek gerekiyor gibi görünüyor. Ancak bu durum Oppo Reno 7 hakkındaki sızıntıların etrafta dolaşmasını engellemiyor.

Daha önce çıkan bir haberde Reno 7 Pro’da Sony IMX776 kamera sensörünün kullanılacağı belirtilmişti. Şimdi ise Reno 7 modelinin özelliklerini gösteren bir sızıntı gün yüzüne çıktı. Burada özelliklerin yanı sıra fiyat konusunda da fikir edinmek mümkün oluyor.

Standart Reno 7’de de ana kamera görevini 50 megapiksel Sony IMX766 sensör üstlenecek. Bu kamerada optik görüntü sabitleme özelliğinin bulunmayacağı söyleniyor. 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel siyah-beyaz sensör sistemi tamamlayacak. Ultra geniş açılı kamerada makro çekim özellikleri de bulunacak. Ön tarafta ise 32 megapiksel Sony IMX615 sensörün olacağı belirtildi.

İddiaya göre, Reno 7’de 6.5 inç Full HD+ AMOLED ekran bulunacak. Yenileme hızı 90 Hz olan ekranın BOE tarafından üretileceği ve 10-bit renk desteğine sahip olacağı söyleniyor. MediaTek  Dimensity 920 işlemciye LPDDR4X RAM ve UFS 3.1 depolama alanının eşlik edeceği belirtildi. Buhar çemberli likit soğutma sistemi de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pilin 65W şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. NFC ve stereo hoparlör bulunan telefonda arka panelin 2D elmas cam, ön panelin ise Gorilla Glass ile korunacağı belirtiliyor.

Sızıntıya göre, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunan Oppo Reno 7, Çin’de 2999 yuan (4319 TL) karşılığında satılacak. 12 GB RAM isteyenlerin ise 3299 yuan (4751 TL) ödemesi gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER