Teknoloji

Oppo Reno 6 serisi Avrupa’da piyasaya çıkıyor

oppo reno 6 7 pro

Oppo Reno 6 serisi Çin’de haziran ayının başlarında tanıtılmıştı. Temmuz ortasında ise Hindistan’daki kullanıcılar serinin üyeleriyle buluşmuştu. Reno 6 serisi şimdi daha fazla bölgede satışa sunuluyor.

Oppo’dan verilen bilgiye göre, Reno 6 serisi eylülün ilk haftasında Avrupa’da piyasaya çıkacak. Buna ek olarak, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde de Reno 6 serisi raflardaki yerini alacak.

Reno 6 serisinin tanıtımı Birleşik Arap Emirlikleri’nde yerel tanınmış kişiler aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Oppo’nun Mısır ofisi tarafından yapılan paylaşımda, telefonların ön sipariş sürecinin 4 Eylül’e kadar devam edeceği belirtildi. Şirketin Kenya ofisinin paylaşımında ise telefonların 6 Eylül’de piyasaya çıkacağı bilgisi veriliyor.

Oppo’nun Almanya ve Fransa ofislerinin sosyal medya paylaşımları ise Reno 6’nın 9 Eylül’de satışa sunulacağını gösteriyor. Oppo Reno 6 Pro Plus modelinin söz konusu bölgelerde hiçbirinde piyasaya çıkmayacak olması dikkat çekiyor. Reno 6 Pro da ilk etapta sadece Birleşik Arap Emirlikleri’nde satışa çıkacağı görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER