Teknoloji

Oppo Reno 4 Pro yakında Çin dışında satışa sunulabilir

oppo reno 4 pro

Oppo Reno 4 Pro, geçtiğimiz ay tanıtılmış ve Çin’de satışa sunulmuştu. Akıllı telefonun Çin dışındaki ülkelerde piyasaya çıkışı için de fazla beklemek gerekmeyebilir. Cihaz, OPPO CPH2089 model numarasıyla ve hâlihazırda Çin’de satılmayan siyah renk seçeneğiyle Tayvan’ın sertifika kurulu NCC’nin belgelerinde boy gösteriyor.

NCC’nin veri tabanındaki fotoğraflarda telefonu farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Bunlara ek olarak, bir fotoğrafta da telefonun kutu içeriği gösteriliyor. Buna göre, akıllı telefon kutusundan USB-C kulaklık ve 50W hızlı şarj adaptörüyle birlikte çıkacak.

Reno 4 Pro’nun arka panelinde hâlihazırda Çin’de satılan versiyona kıyasla daha farklı bir tasarımın kullanılması dikkat çekiyor. Mevcut versiyondaki parlak renk seçeneklerinin arkasında “Reno Glow” yazısı yer alıyor. Siyah modelde ise arka paneli “o” ve “p” harflerinin iç içe geçmesiyle oluşan bir desen süslüyor.

Oppo Reno 4 Pro, Qualcomm Snapdragon 765G işlemcinin varlığıyla 5G desteği sunuyor. Akıllı telefonun uluslararası versiyonunda da bu işlemcinin tercih edilmesi ve diğer teknik özelliklerin büyük ölçüde korunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER