Teknoloji

Oppo Reno 4’ün özel Muhammed Salah versiyonu tanıtıldı

oppo reno 4 mo salah edition

Liverpool’un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, son yıllarda dünya futboluna damga vuran isimlerden biri. Salah’ın bu popülaritesi, Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarında daha fazla kişiye ulaşmak isteyen markaların da dikkatini çekiyor. Bu markalardan biri olan Oppo, Reno 4 için Mo Salah Edition adını taşıyan özel bir versiyon hazırladı.

Mo Salah Edition, standart Reno 4 ile aynı özelliklere sahip. 6.4 inç OLED ekranlı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Telefon VOCC Flash Charge 4.0 30W şarj teknolojisine sahip.

Mo Salah Edition’ı özel kılan farklar ise telefonun dışında. Koyu gri ve kırmızı renkli telefonun arka panelinde Salah’ın noktalardan yapılmış bir resmi ve imzası yer alıyor. Kırmızı ve siyah renk seçiminin hem Liverpool’a hem de Mısır’a bir saygı duruşu olduğu söylenebilir.

Akıllı telefonda ColorOS 7.2 içinde özel bir tema da sunuluyor. Bu temada Salah’ın olduğu duvar kağıdının yanı sıra biraz farklılaştırılmış kırmızı ikonlar yer alıyor. Kişiler uygulamasının ikonunda da Salah’ın yüzü görülüyor.

Oppo Reno 4 Mo Salah Edition, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla geliyor. Akıllı telefon Mısır’da 6590 Mısır lirası (3478 TL) karşılığında satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER