Teknoloji

Oppo Reno 12’nin özellikleri yeni sızıntıyla görüldü

oppo reno 12

Oppo Reno 12 serisinin duyurusunun haziran ayı itibarıyla yapılması bekleniyor. Seride ilk etapta Reno 12 ve Reno 12 Pro modellerinin kullanıcıların karşısına çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşım, Reno 12’nin özellikleri konusunda ipucu veriyor.

Reno 12’nin halihazırda geliştirme aşamasında olan prototip versiyonunda MediaTek’in Dimensity 8200 işlemcisinin bulunduğu söyleniyor. Bu işlemciye 16 GB RAM’in eşlik edeceği belirtilirken, depolama alanının da 512 GB olduğu ifade ediliyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 50 megapiksel 2x optik yakınlaştırma özellikli “portre telefoto” kamera da ana kamerayı tamamlayacak. Reno 12’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W SuperVOCC şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor.

Oppo Reno 12, 120 Hz ekranla gelecek

İnce ve hafif tasarım, Reno 12’nin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Daha önceki sızıntılara göre, akıllı telefonda 1.5K çözünürlüklü 120 Hz ekran kullanıcıları bekliyor. Suya ve toza karşı IP65 dayanıklılık sertifikası da Reno 12’nin özellikleri arasında yer alıyor.

Reno 12’nin tasarımını gösteren bir görsel ise başka bir Weibo hesabı tarafından paylaşıldı. Ancak bunun resmi bir sızıntı olmadığı ve bir kullanıcı tarafından hazırlandığı belirtildi. Gerçek tasarımın bu görsele yakın olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER