Teknoloji

Oppo O-Free kablosuz kulaklık Find X için tasarlandı

oppo o-free

oppo o-free

Oppo, geçtiğimiz günlerde çıkardığı kızaklı kamera ekipmanına sahip Find X akıllı telefonuyla eşleştirilebilecek tamamen kablosuz kulaklıkları O-Free’nin duyurusunu gerçekleştirdi.

O-Free, Qualcomm’un son zamanlarda tanıttığı QCC3026 yonga setini temel alarak geliştirildi. Söz konusu donanım, üreticilerin kendi çözümlerini geliştirmekle uğraşmadan, daha ucuz kablosuz kulaklıklar üretmelerini mümkün kılmayı amaçlıyordu. O-Free kulaklıklar aynı zamanda Qualcomm’un TrueWireless Stereo teknolojisini de barındırarak daha iyi güç yönetimi ve bağlantı imkanı sağlayacak.

oppo o-free

Oppo, O-Free kulaklıkların tek şarjla dört saat boyunca müzik dinleme imkanı sunabileceğini öne sürüyor. Taşıma ve şarj amaçlı kasa sayesinde 12 saat ek dinleme süresi de sağlanıyor. Oppo Find X gibi O-Free de hem kırmızı hem de mavi renk seçenekleriyle geliyor. Böylelikle yanındaki telefona uyum gösterebiliyor.

Oppo O-Free Çin’de 699 yuan (yaklaşık 485 TL) fiyat etiketiyle, ağustos ayı içinde satışa sunulacak. Find X Lamborghini için daha fazla ödemeyi göze alanlar için O-Free kulaklıklar telefonla birlikte ücretsiz olarak verilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER