Teknoloji

Oppo K9x’in tanıtım tarihi belli oldu

oppo k9x

Oppo K9 serisini  en yeni üyesine dair ilk işaretler bir süre önce görülmüştü. Akıllı telefon, Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onaylanmıştı. Çin kaynaklı haberlere göre, cihaz Oppo K9x ismiyle resmiyet kazanacak. Dış görünüşüyle Realme Q3’ü hatırlatan telefonun kalbinde Dimensity 900 işlemci bulunuyor.

Oppo K9x’in 12 Aralık’ta piyasaya çıkacağı söyleniyor. Akıllı telefonun üç farklı bellek seçeneğinin bulunacağı ve uygun fiyatlar karşılığında satılacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

TENAA kayıtlarına göre, telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın üzerinde telefonun 16 megapiksel ön kamerası yer alıyor. Ekranın yenileme hızının 120 Hz olduğu, ön kamerada da Sony IMX471 sensörün tercih edildiği söyleniyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini ise 64 megapiksel OmniVision OM64B sensör üstlenecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil verecek. USB-C girişi üzerinden doldurulan bu pil, 30W VOOC 4.0 hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Oppo K9x için 6 ve 8 GB olmak üzere iki bellek seçeneği sunulacak. Telefonun depolama alanı içinse opsiyonlar 128 ve 256 GB olacak. 256 GB depolama alanı seçeneğinin sadece 8 GB versiyonda sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER