Teknoloji

Oppo K9 Pro’nun resmi fotoğrafları ortaya çıktı

oppo k9 pro

Oppo K9 Pro geçtiğimiz ay Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında görülmüştü. Telefon şimdi de Çinli perakende zinciri JD’nin web sitesinde kendisini gösterdi. Buradaki ürün sayfasında teknik özelliklerle ilgili bilgi verilmese de, cihazın fotoğraflarını görmek mümkün oluyor.

Bir diğer Çinli perakende zinciri Suning’in internet sitesinde ise telefonun ürün sayfasında 26 Eylül tarihi görünüyor. Bu da telefonun 26 Eylül’de resmen gözler önüne çıkma ihtimalini artırıyor.

Akıllı telefonda 64, 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü arka kameraların bulunacağı biliniyor. Cihazın arkasında da 64 megapiksel ifadesi açıkça görülüyor. 8 megapiksel kameranın ultra geniş açılı olması, 2 megapiksel kameranın da derinlik sensörü işlevi görmesi bekleniyor.

oppo k9 proOppo K9 Pro, büyük ihtimalle Dimensity 1200 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye eşlik edecek bellek seçeneklerinin ise 12 GB’a kadar uzanacağı söyleniyor. Telefonun her iki kenarında da fiziksel tuşların görünmesi, parmak izi tarayıcısının da OLED ekranın içine yerleştirilmiş olduğunu işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER