Teknoloji

Oppo K3 büyük ekran ve Snapdragon 710 ile geldi

oppo k3

Oppo K3 sayısız sızıntının ardından nihayet resmiyet kazandı. Snapdragon 710 işlemci, 6 GB RAM, açılır selfie kamerası gibi özellikler tüketiciler için çok çekici bir fiyatla geliyor.

Oppo K3’te 6.5 inç OLED ekran var ve ekrana yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu barındırıyor. Yükselen selfie kamera mekanizması kullanıldığı için ekranda çentik bulunmuyor. Ancak Oppo Reno’dakine benzer bir açılır selfie kamera mekanizması yerine daha standart, küçük bir dikdörtgenin çıkıntı yaptığı mekanizma tercih edilmiş. Selfie kamerası 16 megapiksel çözünürlüğe sahip. Arkada da 16 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera var. Telefonda Android 9 Pie ve bunun üstünde ColorOS 6 kullanıcı arayüzü var.

Oppo, 3765 mAh kapasiteli pille birlikte VOOC 3.0 desteğini de sunuyor. Oppo Reno serisiyle benzerlik gösteren bir yer de arka tasarım oluyor. Oppo K3 de Nebula Moru ve Gizli Siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle geliyor. Ancak çok yakında İnci Beyazı renginin de geleceği tahmin ediliyor.

Oppo K3’ün iki farklı bellek ve depolama alanı seçeneği var. 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı versiyon 1599 yuan (1408 TL) karşılığında sunuluyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı seçeneğin fiyatı da 1899 yuan (1673 TL) olarak belirlendi. Bu fiyatların Çin’e özel olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER