Teknoloji

Oppo K serisini K10x ile büyütüyor

oppo k10x

Oppo K10x adını taşıyan yeni telefonunu gözler önüne çıkaracağı tarihi açıkladı. K10x, 16 Eylül’de Çin’de resmiyet kazanacak. Tanıtım için paylaşılan afiş, Oppo’nun 67W şarj desteğine vurgu yaptığını gösteriyor.

Akıllı telefonun tasarımı Realme 9 Pro’ya fazlasıyla benziyor. Ancak telefon Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında PGGM10 model numarasıyla boy gösteriyor. Bu da kullanıcıları bazı farkların beklediği anlamına geliyor.

K10x Realme 9 Pro ile aynı kamera sistemine sahip. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör eşlik ediyor. Snapdragon 695 işlemci, 6.59 inç ekran ve 16 megapiksel ön kamera da iki telefonun ortak noktaları arasında yer alıyor.

oppo k10xOppo K10x yukarıda da bahsettiğimiz 67W hızlı şarj desteğiyle Realme 9 Pro’dan ayrılıyor. 5000 mAh pil kapasitesinde ise bir değişiklik söz konusu değil. Güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısı, microSD kart yuvası ve 3.5 mm kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER