Teknoloji

Oppo Find X3 tanıtım tarihi için resmi açıklama geldi

oppo find x3 fiyat listesi

Oppo Find X3 serisinin tanıtım tarihi konusundaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Konuyla ilgili olarak beklenen açıklama sonunda geldi. Oppo, Find X3’ün 11 Mart’ta gözler önüne çıkacağını duyurdu. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak.

Oppo’nun duyurusunda Find X3’le ilgili olarak yeni bir detay bulunmuyor. Akıllı telefonun Pro versiyonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin olacağı söyleniyor. Find X3 Pro’nun yenileme hızı ve çözünürlüğüyle yüksek kaliteli bir ekran deneyimi sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Oppo’nun görselindeki “Rengi uyandır” cümlesi de bunu destekliyor.

Find X3 Pro’nun kamerasının gücü de “anı yakalamaya söz veriyor” ifadesiyle anlatılıyor. Telefonun kamerasının farklı senaryolarda en yüksek fotoğraf ve video kalitesini sağlayacağını belirtiyor.

oppo find x3Oppo Find X3 Pro’nun 6.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Telefonun ana ve ultra geniş açılı kameralarında ise özel üretim Sony IMX766 sensörlerin bulunacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER