Teknoloji

Oppo Find X2 Türkiye’de satışa çıktı, fiyatı belli oldu

oppo find x2 türkiye fiyatı

Oppo, mart ayında dünya çapında duyurusunu gerçekleştirdiği Find X2 ve Find X2 Pro modellerinden birincisini Türkiye’de satışa sundu. Bugün saat 13.30’da gerçekleştirilecek resmi bir online lansman etkinliğiyle tanıtımı yapılacak Oppo Find X2 e-ticaret sitelerinde satışa sunuldu. Böylelikle Oppo Find X2 Türkiye fiyatı da netleşmiş oldu.

Oppo Find X2 modeli lansman süresine özel indirimli bir fiyattan sunuluyor. Telefonun 256 GB kapasiteli ve 12 GB RAM barındıran versiyonu 9 bin 999 TL’lik fiyat etiketiyle müşterilere sunuluyor. Oppo Find X2 Pro modelini bekleyenler için, sadece Find X2 modelinin gelmesinin planlandığını belirtelim. Ancak X2 de birçok özellik bakımından X2 Pro’dan geri kalmadığı için bu telefon da tatmin edici olacaktır.

Oppo Find X2
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Oppo Find X2 özellikleri

Find X2’de 6.7 inç, 1440 x 3168 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran Corning Gorilla Glass 6 camla korunuyor, sağ üst köşesinde ise selfie kamera deliği bulunuyor. Ekran 120 Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği gibi özelliklere de sahip. Aynı zamanda yüksek bir parlaklık değeri de bulunuyor. Optik parmak izi okuyucusu da ekrana yerleştirilmiş.

İşlemci tarafında ise X2’nin Snapdragon 865 ile geldiğini görüyoruz. Bu zamanların en güçlü mobil işlemcisi olarak nitelendirebileceğimiz bu işlemci sayesinde Android telefon kullanıcıları işlerini rahatlıkla yerine getirecektir. Ayrıca oyun konusunda da herhangi bir sıkıntı çekmeyeceklerdir. 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza da bu güçlü işlemciyi tamamlıyor. Pil tarafında ise 4200 mAh kapasiteli bir pilin bulunduğunu görüyoruz. SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde pili çok kısa sürelerde şarj etmek de mümkün oluyor. Oppo, sadece 38 dakikada pilin yüzde 100’ünün dolabildiğini dile getiriyor.

Kamera özellikleri bakımından da Oppo Find X2 güçlü görünüyor. Arkada üç tane kamera var. 48 megapiksel çözünürlüklü ve f/1.7 diyafram özellikli ana kameranın yanında 13 megapiksel telefoto lens var. Bu iki kamera da optik görüntü sabitleme desteğine sahip. Ayrıca 12 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı lens de mevcut. Önde ise 32 megapiksel selfie kamerasını görüyoruz. Arka kamera sistemiyle 4K video kaydı gerçekleştirilebiliyor. Ön kamera ise 1080p video kaydına imkan sağlıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER