Teknoloji

Oppo’nun yeni katlanabilir telefonunun tasarımı sızan videoyla görüldü

oppo find n2 flip
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo’nun ilk katlanabilir telefon Find N geçtiğimiz yıl aralık ayında şirketin Inno Day etkinliğinde resmiyet kazanmıştı. Yeni katlanabilir telefonların da Inno Day 2022 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu telefonlardan birisi de Oppo Find N2 Flip adıyla anılıyor. İstiridye kabuğuna benzeyen bir tasarıma sahip olduğu belirtilen Find N2 Flip, Weibo’da paylaşılan kısa bir videoda görüldü.

Piyasaya sürülmeyen pek çok test cihazı gibi, Find N2 Flip’in de koruyucu bir kılıfla kaplandığı görülüyor. Büyük sayılabilecek iç ekran ve 32 megapiksel ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak delik görsellerde fark ediliyor. Bu ekranın büyüklüğünün 6.8 inç olduğu konuşuluyor. Telefonun sağ kenarında güç tuşlarının yanına yerleştirilen parmak izi tarayıcısı da fark edilen unsurlar arasında yer alıyor.

Dış ekran ise biraz daha dikkat çekici. Bu dış ekranın diğer katlanabilir telefonların dış ekranlarına kıyasla oldukça büyük göründüğü söylenebilir. Dedikodulara göre bu ekranın büyüklüğü 3.26 inç. Oppo’nun bu ekrandan faydalanılması için çeşitli özelleştirmeler yapması bekleniyor.

https://www.youtube.com/shorts/DRFK4ZNh3uY

Oppo Find N2 Flip Çin dışında da satışa sunulacak

Dış ekranın yanında iki kamera göze çarpıyor. Bunlardan birinin 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamera, diğerinin ise 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera olduğu söyleniyor. Daha önceki dedikodulara göre, telefonda Dimensity 9000+ işlemci ve 44W şarj desteğine sahip 4300 mAh pil de kullanıcıları bekliyor.

Oppo Find N2 Flip’in Çin dışında da satışa sunulacağı söyleniyor. Katlanabilir telefona dair tüm detayları duymak için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER