Teknoloji

Oppo Enco W51 kablosuz kulaklık Türkiye’de satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo’nun aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ilk kablosuz kulaklığı olan Enco W51, Türkiye’de satışa sunuldu. Yüksek ses kalitesi arayanları hedefleyen Oppo Enco W51; profesyonel ses kalitesi, düşük gecikme oranı ve kablosuz şarj gibi özellikleriyle keyifli bir deneyim vadediyor.

Oppo, Akustik Ar-Ge ekibinin gürültü azaltma alanında en ileri teknolojiler üzerine çalıştığına dikkat çekiyor. Enco W51’in gürültü azaltma frekans genişliği, üst düzey ikili aktif gürültü engelleme destekli ve çift çekirdekli dijital gürültü engelleme çipi ile 2,5 kHz düzeyine çıkıyor. Enco W51’in 35 desibel gürültü azaltma derinliğine ulaşmasının da sektör açısından bir ilk olduğunun altı Oppo tarafından çiziliyor.

Enco W51’de ses azaltma için üç mikrofonlu bir çözüm de mevcut. Rüzgar gürültüsünü azaltmak için tasarlanan hava kanalları sayesinde rüzgarın hızı saatte 25 kilometreye çıksa bile Enco W51’den net ve temiz bir sesin duyulduğu belirtiliyor.

Qi kablosuz şarj protokolünü destekleyen Enco W51’in şarj kutusunu kablosuz olarak şarj etmek mümkün. 15 dakikalık şarj kulaklığa üç saat boyunca hayat veriyor ve toplam pil ömrü ise 24 saati buluyor. Haftada sadece bir şarj işlemi, Enco W51 ile günde 4 saat müzik dinlemek mümkün oluyor. Ters şarj özelliğine sahip akıllı telefonlar ile de şarj olabilen Enco W51, suya ve toza karşı dayanıklılık için IP54 sertifikasıyla geliyor.

Enco W51’de Bluetooth Düşük Gecikmeli İletim standardı destekleniyor. Bu teknolojide geleneksel Bluetooth bağlantı aktarımına kıyasla gecikme azaltılıyor ve parazit sorunları çözülüyor. Enco W51’de kullanıcılara farklı interaktif seçenekler de sunuluyor.  Örneğin, sol kulaklığa çift tıkladığınızda gürültü azaltma sistemine geçiş yapıyor. Sağ kulaklığa çift tıkladığınızda ise bir sonraki parçaya geçiyor veya telefonu kapatıyor. Sağ ya da soldaki kulaklığa üç kere tıklanırsa sesli asistan devreye giriyor.

Doğal Beyaz ve Işıltılı Mavi renk seçenekleri bulunan Oppo Enco W51 Türkiye’de 899 TL karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER