Teknoloji

Oppo A93 tanıtım tarihi belli oldu

oppo a93

Oppo’nun Malezya ofisi, A serisinin yeni üyesinin gözler önüne çıkacağı tarihi açıkladı. Oppo A93 adını taşıyan akıllı telefon, 6 Ekim’de tanıtılacak. Paylaşılan afişler ve özellikler, A93’ün aslında F17 Pro ve Reno 4 F’in yeniden adlandırılmış bir versiyonu olduğunu gösteriyor.

Afişlere bakıldığında ekranın üstündeki kapsül şeklindeki kamera deliği göze çarpıyor. Dört arka kamerası bulunan A93, tıpkı Reno 4 Lite gibi 7.48 mm. kalınlığında bir kasaya sahip. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla gelecek olan A93, beyaz gradyan bir renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Akıllı telefonda 6.4 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. A93’ün kalbinde Helio P95 işlemcinin yer alacağı, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 30W VOCC 4.0 hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı belirtiliyor.

oppo a93Oppo A93, yukarıda da belirttiğimiz gibi dört arka kamerayla gelecek. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2 megapiksel sensör sistemi tamamlıyor. Akıllı telefon kutusundan Android 10 ve ColorOS 7.2 kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER