Teknoloji

Oppo A55 4G sızıntısı tasarımı ve özellikleri gösteriyor

oppo a55 4g

Oppo A55 5G geçtiğimiz ocak ayında tanıtılmıştı. Görünen o ki, telefonun 4G versiyonu da yakında kullanıcıların karşısına çıkacak. Oppo A55 4G tasarımıyla da 5G versiyondan ayrılacak gibi görünüyor.

A55 4G’ye ait olduğu söylenen fotoğraflar hem Evan Blass hem de 91Mobiles sitesi tarafından paylaşıldı. Görsellerde telefonun mavi, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

A55 4G’de ön kameranın ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmesi dikkat çekiyor. A55 5G’de ön kamera ekranın üstündeki çentikte bulunuyor. 5G versiyonda 13 megapiksel olan ana kamera, 4G versiyonda yerini 50 megapiksel sensöre bırakıyor.

A55 4G’de 4G işlemcinin daha az maliyetli olması nedeniyle Oppo diğer bileşenler için daha fazla para harcama imkanını bulmuşa benziyor. Kısa süre önce ortaya çıkan bir sertifika, telefonda 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pilin bulunacağını göstermişti.

Parmak izi tarayıcısı güç butonuna entegre edilen telefonda 50 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensörün tamamladığı görülüyor. Bunların makro kamera ve derinlik sensörü olduğu düşünülüyor. Telefonun kalbinde ise MediaTek’in Helio G serisinden bir işlemcinin bulunması bekleniyor.

Oppo A55 4G hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması, resmi duyurunun yakında yapılabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER