Teknoloji

Oppo A54s sızıntısı tasarımı ve Avrupa fiyatını gösteriyor

oppo a54s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo A54 geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Telefonun S versiyonu da yakında gözler önüne çıkacak. Oppo A54s hakkındaki en son sızıntı telefonun tasarımını ve Avrupa fiyatını görmeyi sağlıyor.

A54s, tasarımı itibarıyla akıllara şirketin A16 modelini getiriyor. Akıllı telefonda 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın üzerindeki çentiğin ise 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yaptığı belirtiliyor. A54s’in kalbindeki Helio G35 işlemciye ise 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor.

Asıl değişiklik ise arka kamera sisteminde yapılacak gibi görünüyor. A54’te 13 megapiksel olan ana kamera çözünürlüğünün 50 megapiksele çıkması bekleniyor. 2 megapiksel olan makro kamera ve derinlik sensörü çözünürlüklerinin değişmesi ise beklenmiyor.

Oppo A54s, kutusundan Android 11 ve ColorOS 11 ile çıkacak. Mavi ve siyah renk seçenekleri olacağı söylenen telefonun 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun Avrupa’da 219 avro karşılığında satılacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER