Teknoloji

Oppo yeni 4K TV’sini gelecek ay tanıtacak

oppo 4k tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo 4K 120fps görüntü oynatma yeteneğine sahip yeni bir TV çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni TV’si için ilk ipucunu veren şirket, doğal sahneleri canlı renklerle gösterebilmek için 8KRAW  ile birlikte çalıştığını da belirtti.

Yeni televizyonun duyurusu önümüzdeki ay gerçekleştirilecek. Buna rağmen, Oppo şu an için pek fazla detay paylaşmıyor. Sadece aşağıdaki videoda televizyonun 4K 120fps desteğine sahip olduğu bilgisi veriliyor.

Çinli duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı ise Oppo’nun yeni TV’si hakkında biraz daha bilgi edinmeyi mümkün kılıyor. Buna göre, televizyon için 55 ve 65 inç olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunulacak. Her iki versiyonda da 120Hz yenileme hızına sahip 4K Quantum Dot paneller yer alacak.

Televizyonun ses sistemi için de Danimarkalı bir markayla birlikte çalışıldığı söyleniyor. Burada da akıllara gellen ilk seçenek Bang & Olufsen oluyor. Oppo ve Bang & Olufsen’in daha önce de iş birliği yaptığını hatırlatmakta fayda var.

İddialara göre, 55 inçlik Oppo 4K TV uygun bir fiyat karşılığında kullanıcılarla buluşacak. Ancak bu fiyatın ne olduğu şu an için ortaya çıkmış değil.

İLGİLİ HABERLER