Teknoloji

Oppo gelecek yıl tablet ve dizüstü bilgisayar çıkarmayı planlıyor

oppo coloros 14
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo’nun ürün portföyünde hâlihazırda akıllı telefonların yanı sıra giyilebilir ürünler, kablosuz kulaklıklar ve akıllı TV’ler bulunuyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı, şirketin gelecek yıl buraya yeni ürünler eklemeye hazırlandığını gösteriyor. İddiaya göre, Oppo 2021’de tablet ve dizüstü bilgisayar çıkarmayı planlıyor.

Paylaşımda söz konusu ürünlerin çıkışı için bir zaman verilmiyor. Oppo’nun tablet ve dizüstü bilgisayarlarında ne gibi özellikler sunacağı da belirsizliğini koruyor. Çinli üreticinin tablet pazarına girişinin buradaki hareketliliği artıracağı söylenebilir.

Oppo’nun ardından kendisiyle aynı çatı altındaki Realme ve OnePlus gibi markaların da tablet çıkarmasının ihtimal dahilinde olduğu düşünülüyor. Eğer bu iddia ve ihtimaller gerçeğe dönüşürse, durağan bir seyir izleyen tablet pazarı da canlanabilir.

Oppo cephesinden henüz bu konuda bir açıklama gelmiş değil. Ancak takvimin 2021’e dönmesiyle birlikte söz konusu iddiaya dair yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER