Teknoloji

OnePlus Two ile ilgili detaylar yavaş yavaş şekilleniyor

oneplus-one-051214

OnePlus One Android fanlarının epey ilgisini çekmeyi başardı. Üreticisi de ilk OnePlus’ın gördüğü ilgiden cesaret alarak ikincisi üzerine çalışmaya başladı. Gelecek yıl çıkmasını beklediğimiz ve büyük ihtimalle OnePlus Two adını taşıyacak olan Android telefonuyla ilgili tahminler de yapılmaya başlandı.

Snapdragon 810 gibi yeni yongasetlerin piyasada boy göstermeye başlamasıyla birlikte OnePlus One gibi cihazların modası geçmeye başladı. Ne var ki, OnePlus Two’da Snapdragon 810 yerine Snapdragon 805 gibi, henüz güncelliğini yitirmeyen ve 2015’in ilk yarısında çıkacak amiral gemisi Android telefonlarında bol şekilde göreceğimiz bir yongaset bulunacak.

OnePlus Two’nun 2015’in üçüncü çeyreğinde çıkış yapması bekleniyor. Aslında o zamana kadar Snapdragon 810 işlemcileri de piyasada görmeye başlayacağız.

Snapdragon 805’in yanı sıra 3 GB RAM, 5.5 inç Quad HD ekran, 32 GB dahili depolama alanı, 16 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3300 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özelliklerin de bulunması bekleniyor.

Ne var ki, OnePlus Two’nun fiyatının One modelinden 100 dolar daha fazla olması bekleniyor. Yine de, 400 dolar gibi bir yurt dışı satış fiyatının da belirtilen teknik özellikleri taşıyan bir Android telefonu için makul seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER