Teknoloji

OnePlus ilk tabletini 2023’te çıkaracak

OnePlus pad

Yakında Android tablet pazarına yeni bir oyuncu daha katılacak gibi görünüyor. Bu şirketin OnePlus olacağı söyleniyor. OnePlus Pad markasının ticari haklarını satın alan şirketin bu ismi taşıyan bir tablet çıkaracağı iddiasını duyumcu Max Jambor gündeme getirdi.

OnePlus’ın tablet pazarına girişini beklenmedik bir gelişme olarak değerlendirmemek gerekiyor. Bir zamanlar “amiral gemisi katili” olarak anılan marka, günümüzde çok sayıda ürün kategorisini kapsayan bir şirkete dönüşmüş durumda.

OnePlus’ın ürün portföyünde hâlihazırda akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar bulunuyor. Bu ürünlerin yanına bir de tablet eklemenin OnePlus için mantıklı bir hamle olduğu rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus Pad Oppo Pad ile aynı özellikleri taşıyabilir

OnePlus Pad’in tamamen yeni bir ürün mü yoksa üzerindeki markası değiştirilmiş bir Oppo tablet mi olacağı belirsizliğini koruyor. Qualcomm Snapdragon 870 işlemcili ve 8360 mAh kapasiteli Oppo Pad’in üzerinde OnePlus markasıyla bir kez daha kullanıcıların karşısına çıkması sürpriz olmayacaktır. Bu noktada OnePlus ve Oppo’nun aynı şirketin çatısı altında olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER