Teknoloji

OnePlus Nord Buds kulaklığın fotoğrafları resmi kayıtlarda görüldü

oneplus nord buds

Uygun fiyatlı olması beklenen OnePlus Nord Buds kablosuz kulaklıkla ilgili haberler bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Daha önce kulaklığa ait olduğu söylenen görseller ortaya çıkmıştı. Şimdi de ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan kayıtlar sayesinde kulaklığın fotoğraflarını görmek mümkün oluyor.

Fotoğraflara bakıldığında kulaklığın küçük yuvarlak dokunma alanı ve kısa, geniş ve düz sapı olduğu görülüyor. FCC kayıtlarında kulaklığın fotoğraflarının yanı sıra pil kapasitesi ve kutu içeriğiyle ilgili bilgiler de yer alıyor.

Nord Buds’ın şarj kutusunun pil kapasitesinin 480 mAh olduğu belirtiliyor. Kulaklık topuzlarının pil kapasitesi ise 41 mAh. Kulaklığın kutusundan şarj kutusunun şarjı için USB-A USB-C kablosunun çıkacağı görülüyor.

Kulaklığın adı ve siyah renk seçeneği de kayıtlarla doğrulanıyor. Ancak OnePlus’ın kulaklık için beyaz renk seçeneğinin sunulmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Şarj kutusunun model numarası E505A, kulaklık topuzlarının model numarası ise E505R ve E505L olarak sıralanıyor.

OnePlus Nord Buds hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak kablosuz kulaklığın resmi kayıtlara girmesi, resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER