Teknoloji

OnePlus Nord 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus nord 2 2t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord 2 son zamanların en çok konuşulan telefonları arasında yer alıyor. Akıllı telefonla ilgili doğrulanan bilgiler de artıyor. Akıllı telefonun işlemcisinin doğrulanmasının ardından resmi tanıtım tarihi de belli oldu.

Şirketin CEO’su Pete Lau, OnePlus’ın resmi forumunda yayınlanan yazısında Nord 2’nin 22 Temmuz’da gözler önüne çıkacağını belirtti. Akıllı telefon, büyük ihtimalle bu tarihte Avrupa ve Hindistan’da piyasaya sürülecek.

OnePlus Nord 2’ye dair pek çok önemli detay şimdiden biliniyor. Şimdiye kadar akıllı telefon işlemcileri için Qualcomm’la çalışan OnePlus, Nord 2’yle birlikte MediaTek’e geçiş yapacak. Telefonun kalbinde iki şirketin birlikte geliştirdiği Dimensity 1200 AI işlemci bulunacak. Söz konusu işlemci, adından da anlaşılabileceği üzere standart Dimensity 1200’e kıyasla daha gelişmiş bir yapay zekâ performansı vadediyor.

oneplus nord 290 Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekran, 8 veya 12 GB RAM, 128 veya 256 GB depolama alanı telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Üçlü arka kamera sisteminin ise 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel sensörden oluşması bekleniyor.

OnePlus Nord 2 büyük ihtimalle 32 megapiksel ön kamerayla gelecek. Telefonun parmak izi tarayıcısının da ekranın içine yerleştirilmesi öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER