Teknoloji

OnePlus Ace 3, OnePlus 12 ile aynı ekran kalitesini sunacak

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından OnePlus’tan akıllı telefonun özellikleriyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Şirket tarafından Weibo’da yapılan paylaşım, akıllı telefonun ekran özelliklerini gözler önüne seriyor. Ace 3’ün OnePlus 12 ile aynı OLED paneli paylaşacak olması dikkat çekiyor.

8T LTPO adını taşıyan panelin manuel parlaklık seviyesi 800 nit. Otomatik modda ise parlaklık 1600 nite çıkıyor. En etkileyici özellik ise maksimum parlaklık seviyesinin 4500 nit olması. Bu ekranın DisplayMate tarafından en yüksek not olan A+ ile ödüllendirildiğini belirtmekte fayda var.

Ace 3’ün Çin dışında 12R adıyla satılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. OnePlus 12R için de duyurunun OnePlus 12’nin ocak ayının sonlarındaki küresel lansmanında yapılması bekleniyor. OnePlus’tan yapılan açıklamada, Ace 3’ün metal bir çerçeve ve buzlanmış cam kaplı bir arka panelle geleceği belirtilirken, şirketin son iki senedir amiral gemisi telefonlarında tercih ettiği kamera modülü tasarımından da vazgeçilmediği görülüyor.

OnePlus Ace 3 ile birlikte kablosuz kulaklık da tanıtacak

OnePlus Ace 3 ile birlikte başka bir ürünü daha gözler önüne çıkaracak. Şirket Buds Pro 3 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığının Çin tanıtımını da 4 Ocak’ta gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER