Teknoloji

OnePlus Ace 3 Serisi, özel rengiyle önümüzdeki ay tanıtılacak

oneplus ace 3

OnePlus’ın yeni amiral gemisi Ace 3 serisi, teknoloji dünyasında heyecanla bekleniyor. Çin merkezli şirketin, önümüzdeki ay son teknoloji ürünü olan bu seriyi tanıtması bekleniyor. Henüz resmi bir lansman tarihi açıklamasa da, OnePlus Çin Başkanı Li Jie Louis, telefonun özel bir renk seçeneğiyle geleceğini müjdeledi. Söylentilere göre bu yeni ve dikkat çekici renk, pembe olabilir. Ayrıca, cihazın gri ve mavi renk seçenekleriyle de piyasaya sürülmesi muhtemel.

Teaser, henüz telefonun teknik özellikleri hakkında fazla detay vermese de, OnePlus Ace 3’e dair çeşitli bilgiler zaten China Telecom’un geçtiğimiz günlerdeki bir listelemesi sayesinde internete sızdı.

OnePlus Ace 3’ün sızan teknik özellikleri

Sızan bilgilere göre OnePlus Ace 3, OnePlus 12‘nin dairesel kamera modülü, kavisli kenarları ve solda bulunan uyarı düğmesi ile benzer bir tasarıma sahip. 6.78 inçlik 1.5K 120Hz kavisli kenarlı OLED ekranı, kullanıcılara üst düzey bir görsel deneyim sunuyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile güçlendirilen cihaz, 12GB ve 16GB RAM seçeneklerine ve 256GB’dan 1TB’a kadar USF 4.0 depolama alanı sunuyor.

5500mAh kapasiteli güçlü bir bataryadan beslenen OnePlus Ace 3, 100W hızlı kablolu şarj desteğine sahip. Kamera kurulumunda OIS destekli 50MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro lens yer alıyor. Özçekimler için 16MP ön kamera bulunmakta.

oneplus ace 3

Cihazın metal orta çerçevesi bulunmakta ve IR blaster, çift hoparlör ve NFC gibi özelliklerle donatılmış durumda. Boyutları 163.30 x 75.27 x 8.8 mm ve ağırlığı 207 gram olan telefon, hem estetik hem de fonksiyonel bir yapıya sahip.

Bu kapsamlı detaylar, OnePlus’ın Ace 3 serisinin meraklısı olan teknoloji tutkunları için heyecan verici olması bekleniyor. Firma, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına iddialı bileşenleri bir araya getiriyor. Telefonun tasarımı, OnePlus’ın daha önceki amiral gemilerine yapılan yüksek kaliteli işçiliğin bir devamı niteliğinde. Kullanıcılar, OnePlus’ın bu yeni akıllı telefon serisi ile hem şıklığı hem de güçlü performansı bir arada bulacak gibi görünüyor.

OnePlus’ın resmi duyurusuyla birlikte, Ace 3 serisinin tüm detayları ve fiyatlandırma bilgileri kesinleşmiş olacak. An itibarıyla, sabırsızlıkla beklenen bu lansman, akıllı telefon piyasasında yeni bir hareketlilik yaratmaya hazırlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER