Teknoloji

OnePlus Ace 3 Pro için çok uzun süre beklemek gerekmeyebilir

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3, 4 Ocak’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Şirketin önümüzdeki dönemde Ace 3’ün yanına Ace 3 Pro ve Ace 3V modellerini de eklemesi bekleniyor. Ace 3V hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşırken, ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan bir paylaşım da OnePlus Ace 3 Pro modelinin özelliklerine ışık tutuyor.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili OnePlus Ace 2 Pro, geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılmıştı. Ancak OnePlus’ın bu telefonun takipçisi için farklı bir çıkış tarihini tercih edeceği söyleniyor. Akıllı telefonun 2024’ün ilk yarısında, hatta ilk çeyreği içinde tanıtılabileceği belirtiliyor. OnePlus’ın böylelikle Ace 2 Pro ve Ace 3 Pro arasında altı aylık bir mesafe bırakacağı söyleniyor.

Ace 3 Pro’nun BOE tarafından üretilen kavisli bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın da Ace 3’teki gibi 6.78 inç büyüklüğünde olacağı, 1.5K çözünürlük sunacağı ve yenileme hızının da 120 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye 24 GB LPDDR5x RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Paylaşımda geçmese de, telefonun 1 TB UFS 4.0 depolama alanına sahip olması da muhtemel görünüyor.

OnePlus Ace 3 Pro metal çerçeve ve cam arka panelle gelecek

Ace 3 Pro’nun metal çerçeve ve cam arka panelle gelmesi de sızıntıda paylaşılan noktalar arasında yer alıyor. Kamera, pil ve şarj konusunda henüz bir bilgi verilmezken, telefonun kutusundan Android 14 ve ColorOS 14 ile çıkması da kesin gözüyle bakılan noktalar arasında yer alıyor.

Ace 2 Pro dünyaya açılmamıştı. OnePlus Ace 3 Pro’da nasıl bir strateji izleneceği de şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak OnePlus’ın yine benzer bir tercihte bulunması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER